Urheilu meni tunteisiin – mies uhkasi lyödä pelaajaa haukkunutta tyttöystävää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Urheilu saattaa nostaa tunteita myös kotikatsomoissa. Tästä on todisteena floridalaismiehen toiminta, sillä hän suuttui tyttöystävänsä pelaajia arvostelevista kommenteista. Pariskunta katsoi äsken pelattua Super Bowl -ottelua.

Amerikkalainen 39-vuotias Allen Tusing oli katsonut tyttöystävänsä kanssa amerikkalaista jalkapalloa, kun nainen oli ryhtynyt arvostelemaan yhtä kaikkien aikojen parasta pelinrakentajaa, Tom Bradya. Allen Tusing sai raivokohtauksen. Tom Brady oli ilmeisesti hänen lempipelaajansa.

Mies heitti ruokalautasensa maahan. Sen jälkeen hän työnsi tyttöystävänsä pois sängyltä ja piti naista väkisin maassa. Pariskunnan pojan mukaan arvostelevista kommenteista suuttunut mies oli uhannut lyödä naista. Hän lähti kodista ulos kahakan päätteeksi, mutta poliisit pidättivät miehen samana iltana, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi