Jenna Dewan julkaisi upean videon koe-esiintymisestä – tapasi siinä tulevan miehensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum muodostavat yhdessä sellaisen parin, jota muut voivat kateellisina katsella vierestä. Jenna ja Channing ovat olleet jo yli kymmenen vuotta yhdessä ja heillä on myös pieni neljävuotias tytär Everly.

Jenna ja Channing tapasivat vuonna 2006 julkaistun Step Up -elokuvan kuvauksissa, jossa he ihastuivat ja rakastuivat toisiinsa. Nyt nainen on julkaissut hänen omalla YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään hänen ja Channing Tatumin ensikohtaaminen koe-esiintymisen merkeissä.

YouTube-videolla nähdään otteita naisen koe-esiintymisestä 12 vuotta sitten hänen nykyisen aviomiehensä kanssa. Tanssijoiden välillä kipinöi heti kun he tapaavat eikä kaksikon välinen flirttailu jää kenellekään epäselväksi. Koe-esiintymisvideo on avioparille varmasti ihana muisto, sillä vain harva pääsee jälkikäteen näkemään miten on itse katsonut aviomiestään ensimmäistä kertaa silmiin.