Karu kuva käsienkuivaimen törkyisyydestä – todellinen bakteeripesä!

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisissa vessoissa käytetään usein käsienkuivaimia, jotka kuivaavat kädet puhaltamalla niihin lämmintä ilmaa. Osassa julkisista vessoista ei käytetä lainkaan enää paperitelineitä. Nyt Nichole Ward julkaisi kuitenkin kuvan, joka saa monet varmasti jatkossa karttamaan kyseisiä laitteita.

Nichole Ward julkaisi hänen Facebook-sivuillaan kuvan petrimaljasta, jossa näkyy monia erilaisia sieniä ja bakteereja. Nainen oli asettanut avonaisen petrimaljan käsienkuivaimeen, joka puhaltaa lämmintä ilmaa kummaltakin puolelta kun henkilö asettaa kädet kuivaimeen ylhäältä päin. Nainen oli pitänyt pientä astiaa kuivaimessa kolmen minuutin ajan.

Nainen oli kolmen minuutin jälkeen ottanut petrimaljan pois kuivaimesta ja sulkenut astian. Petrimaljaan oli mennyt niin runsaasti nopeasti kasvavia bakteereja tämän muutaman minuutin aikana, että petrimalja oli täyttynyt erilaisista sienistä kolmen päivän kuluttua. Kuvallaan Ward haluaakin pyytää ihmisiä karttamaan kyseisiä kuivaimia, koska niiden käyttämisen jälkeen kädet ovat kaikkea muuta kuin puhtaat.

Ok guys.. ready to have your mind blown?!This here, Is what grew in a Petri dish after just a few days. I stuck the…

Publié par Nichole Ward sur mardi 30 Janvier 2018