Poliisi ei ollut uskoa ratsiassa pysäytetyn miehen nimeä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit pysäyttivät Yhdysvaltojen Arkansasissa miehen, jonka nimi sai viranomaiset pyörittelemään päätään. Herran nimi on virallisen henkilöllisyyspaperin mukaan Shelby Mustang GT500 Miller. Arkansasin poliisi on ojentanut 29-vuotiaalle Shelby Mustang GT500 Millerille 450 dollarin suuruisen sakon.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia, liikennevakuutusta tai edes turvavyötä kiinnitettynä. The Smoking Gunin mukaan ei ole tiedossa, ajoiko erikoisella nimellä varustettu mies Ford Mustang -merkkistä ajoneuvoa.

Sama herra on syyllistynyt rikoksiin aiemminkin. Hänet on pidätetty vuonna 2014 julkijuopottelusta ja ampuma-aserikoksesta. Olisi mielenkiintoista tietää, miksi miehen nimi on legendaarinen amerikkalaisten valmistama automalli.

Poliisi