Tätä ei kovin usein näe – corgi-koira ratsasti ponilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Missourissa asuva Callie Schenker oli palaamassa töistä kotiin, kun häntä kohtasi unohtumaton näky. Naapurin koira oli päättänyt lähteä ratsastusretkelle.

Callien saapuessa paikalle hän yllätti naapurin corgi-rotuisen koiran poninsa, Cricketin selästä. Nainen päätti kuvata hämmentävän näyn kamerallaan.

Facebookissa sittemmin levinneellä videolla nähdään, kuinka corgi ratsastaa ponin selässä yön hämärään. Callie totesi, että koira ja poni vaikuttavat olevan nykyään parhaita ystävyksiä.

– Tällaista ei voi keksiä päästään. Ajoimme pihaamme tänä iltana ja tämä näky kohtasi meidät. Kyseessä ei ole meidän koiramme, mutta ilmeisesti se ja yksisilmäinen ihmeponi Cricket ovat parhaita kavereita, nainen kirjoitti Facebookissa.

 

I can't make this stuff up!!!So we pull back in our driveway tonight and this is what we see. This is not our dog! But apparently him and Cricket the one eyed wonder pony are best friends. I'm stealing the dog, new circus act!💁🏼💁🏼ATTENTION!!! STOP sending friend request!! I will not be accepting any of the over 500 request I've gotten!! I do not know you people!!Also, the dog is my neighbors. He randomly shows up. I guess I just caught him riding my people at the perfect time! The dog didn't get hurt! No the dog is not abused at his home, he just likes to travel the rural area we live. Cricket is fine, he lost his eye along time ago in an incident that had nothing to do with the dog! I DID not put the dog on the pony! Honestly I was pulling in my drive way from going to Mcdonalds when I seen this happening. I'm lucky I even got the video because my phone was nearly dead. I didn't have any intentions of his video being viral. I just post a funny video I thought my friends would enjoy. I'm glad everyone got a good laugh out of this.🐴🐴UpDate! I want to read comments but I can't because they come in so fast. Everyone is more than Welcome to join the new page "Cricket and Pals". I will have more videos and pictures there. https://youtu.be/NRlMViH8yCM

Publié par Callie Schenker sur jeudi 1 février 2018