Bulldoggi ei saanut tahtoaan läpi – kiukutteli kuin pikkulapsi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajat ovat saaneet tottua siihen, että koirat ja kissat yrittävät saada aina tahtonsa läpi halutessaan jotakin. Nyt videolla nähdään hellyttävä englanninbulldoggi, joka vaatii isännältään pääsyä sen syliin nukkumaan.

Reuben-niminen bulldoggi haluaa joka ilta päästä isäntänsä päälle nukkumaan. Yleensä mies ottaa Reubenin syliinsä, mutta toisinaan hänkin haluaisi makoilla mukavasti ilman ylimääräistä painoa vatsansa päällä. Nyt videolla nähdään millaisen kiukkupuuskan omistaja saa koirassaan aikaiseksi kun hän kieltää koiraa nousemasta syliin.

YouTube-videolla nähdään miten Reuben reagoi siihen, että omistaja ei päästäkään koiraa syliin makaamaan. Reuben osoittaa selvästi mieltään ja menee omalle makuualustalleen dramaattisesti makaamaan vaihdellen muutaman sekunnin välein asentoaan.