Drake laulaa taas Jennifer Lopezista: ”2017 I lost my JLo”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Drake on melkoinen naistenmies, jonka treffikumppanit vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Mies on yhdistetty muun muassa Rihannaan, Bella Hadidiin ja Jennifer Lopeziin, jonka kanssa suhde päättyi lähes yhtä yllättävästi kuin se oli alkanutkin.

Jennifer Lopez ja Drake julkaisivat yhdessä ollessaan sosiaaliseen mediaan useita yhteiskuvia, mutta he eivät koskaan myöntäneet seurustelevansa. Kuvissa he kuitenkin olivat aina todella läheisesti toistensa syleilyssä. Nyt Draken uudella kappaleella vihjaillaan siihen suuntaan, että Jennifer Lopez ei olisi ollut pelkkä ystävä.

Drake julkaisi juuri uuden Diplomatic Immunity -nimisen kappaleen, jossa mies mainitsee US Weekly -sivuston mukaan menettäneensä latinopopparin vuonna 2017. Drake laulaa kappaleessa: ”2010 was when I lost my halo. 2017 I lost my J Lo”.