Nainen sai potkut töistä – syynä homoavioliitto

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmiset suhtautuvat nykyisin rakkauteen ja avioliittoon avoimemmin. Floridalainen pariskunta joutui kuitenkin kohtaamaan ihmisten ennakkoluulot ja olettamukset karulla tavalla, kun toinen osapuolista irtisanottiin hänen seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi. Nainen oli ollut opettajana.

Jocelyn Morffi ja Natasha Hass menivät äskettäin naimisiin Florida Keysissa. Kun Jocelyn Morffi palasi häiden jälkeen työpaikalleen St. Peter and Paul Catholic School -oppilaitokseen Miamiin, sai hän seuraavana päivänä tiedon irtisanomisesta. Koulun edustajien mukaan naisen irtisanominen oli välttämätöntä.

Nainen oli työskennellyt koulussa opettajana kuusi vuotta, mutta ei ilmeisesti ollut oikeanlainen henkilö edustamaan katolilaista uskontoa seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi, CBS Miami uutisoi. 20 vanhemman joukko ilmestyi päivää myöhemmin kouluun vaatimaan selvitystä asiasta. Heidän mukaansa uskonnossa on syvimmillään kyse rakkaudesta.