Imitaattori laulaa Disney-hahmojen äänillä – upea ystävänpäivän tempaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Imitaattori Brian Hull nousi otsikoihin aikoinaan videollaan, jolla hän esitti Frozen-elokuvasta tutun Let it Go -kappaleen yhteensä 21 eri Disney ja Pixar -hahmon äänellä. Nyt mies tulkitsee samalla tavalla Aladdin-lastenelokuvasta tutun Friend Like Me -kappaleen.

Mainetta niittänyt imitaattori Brian Hull ottaa ystävänpäivän kunniaksi haltuun tosiystävyydestä kertovan leikkisän kappaleen. Mies esittää muun muassa Ne-Yon ja Robin Williamsinkin tulkitseman Friend Like Me -kappaleen kymmenillä suosituilla Disney ja Pixar -elokuvien hahmojen äänillä.

Verkossa on nähty paljon upeita taidonnäytteitä eri imitaattoreilta. Brian Hullin videoista suosituimpien joukkoon nousi nopeasti video, jossa mies lauloi jopa 30 eri animaatiohahmon äänellä Adelen jättihitiksi nousseen Hello-kappaleen.