Jounin Kaupassa tehtiin 14 kilon laskiaispulla – ja 6 kiloa jauhoja ja kilo mansikkahilloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen Jounin Kauppansa tunnetaan hauskoista tempauksista myös herkkujen saralla. Taannoinen jättimäinen hampurilainen sai nyt seuraa valtavasta laskiaispullasta, joka painoi peräti 15 kiloa. Kyseessä oli nimittäin Laskiaispulla Challenge.

– Nyt kun on laskiainen, niin se on laskiaispullan syöntiä. Ajateltiin tehdä sellainen laskiaispulla challenge. Kun ollaan täällä Jounin Kaupalla ja Jonne on tunnetusti suursyömäri, niin tehdään hänelle laskiaispulla Jounin Kaupan tyyliin, eli hiukan vedetään yli. Hiukan tarkoittaa sadan pullan verran, Sampo Kaulanen kertoo.

Laskiaispullaan tuli kuusi kiloa jauhoja, paketti kananmunia, kolme litraa maitoa, kilo voita ja kilo sokeria sekä puoli kiloa hiivaa. Pullan sisään tuli lisäksi kilo mansikkahilloa. Yhteensä herkulle kertyi painoa puntarin mukaan peräti 14,2 kiloa. Kuten arvata saattaa, ei yksi mies kyennyt syömään tällaista määrää herkkuja.