Mies tunkeutui Youtube-tähtien kotiin – halusi surmata suosikkitubettajan

Digi Ohhoh! · Tim Isokivi

Suositut Youtube-tähdet joutuvat kohtaamaan samanlaisia lieveilmiöitä kuin muutkin julkisuuden henkilöt. Eräs maailmankuulu Youtube-pariskunta joutui taannoin vaaralliseen tilanteeseen kotonaan.

Texasissa asuvat Megan Turney ja Gavin Free päätyivät tammikuun lopussa pakkomielteisen fanin hyökkäyksen kohteeksi. Christopher Giles -niminen mies oli ajanut 11 tunnin matkan tunkeutuakseen pariskunnan kotiin käsiaseen kanssa. Gavin ja Megan heräsivät aseen ääneen ja piiloutuivat komeroon hälyttääkseen apua. Paikalle saapuneet poliisit joutuivat tulitaisteluun tunkeutujan kanssa. Mies kuoli pian ampumahaavaan.

Viranomaisten mukaan Christopher Giles oli yksinäinen ja häiriintynyt mies, joka oli ihastunut pakkomielteisesti Meganiin ja vihasi Gavinia. Fox 7 -uutissivuston mukaan hänen tarkoituksenaan oli todennäköisesti tappaa Gavin.

Gavin Free tunnetaan parhaiten The Slow Mo Guys -videoiden toisena osapuolena. Cosplay-harrastaja Megan Turneyllä on oma Youtube-kanava, jolla on yli 300 000 seuraajaa. Pariskunta on tehnyt myös lukuisia yhteisiä Youtube-videoita.