Sarah Jessica Parker naimisissa yli 20 vuotta – paljasti pitkän avioliiton salaisuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

52-vuotias näyttelijätär Sarah Jessica Parker tunnetaan parhaiten hänen Carrie-roolistaan Sinkkuelämää-televisiosarjassa ja -elokuvissa. Carrie rakastaa muotia ja kenkiä, mikä onkin roolihahmolla ja Parkerilla yhdistävä tekijä.

Sarah Jessica Parker on ollut aviomiehensä Matthew Broderickin kanssa naimisissa yli 20 vuotta. He ovat saaneet pitkän liittonsa aikana myös kolme lasta, Marionin, Jamesin ja Tabithan. Nyt Parker paljasti Jimmy Fallonin haastattelussa, mikä hänen mielestään on salaisuus pitkään ja onnelliseen avioliittoon.

Sarah Jessica Parker neuvoo olemaan kiinnittämättä liikaa huomiota turhanpäiväisiin asioihin. Parkerin mielestä ei kannata nipottaa kumppanille pienistä asioista, koska niillä ei ole loppupeleissä mitään merkitystä. Parker myöntää, että pitkässä avioliitossa täytyy olla myös hieman tuuria mukana, että on onnistunut löytämään ihmisen, josta pitää vielä vuosienkin jälkeen.