Kris Jenner lauloi humalassa karaokea – tytär kuvasi kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheellä on tapana pitää aina suuria juhlia, jolloin kaikki läheiset ystävät ja perhe kokoontuvat nauttimaan hyvästä ruoasta ja tietenkin myös juomasta. Tänä vuonna ystävänpäiväjuhlat olivat ilmeisesti olleet erityisen kosteat, koska Kris Jenner päätyi laulamaan karaokea humalassa.

Raskaana oleva Khloe Kardashian otti juhlat hieman rauhallisemmin omalta osaltaan, mutta viihtyi kuitenkin hyvin humalaisen seuran ympäröimänä. Hän päätti kuvata ja julkaista sosiaalisessa mediassa fanienkin iloksi hetken, jolloin Kris Jenner lauloi muutaman drinkin jälkeen ystäviensä kanssa karaokea.

Bisnesnainen lauloi Spice Girls -tyttöbändin tunnetun Wannabe-balladin yhdessä Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta tunnetuksi tulleen Kyle Richardsin kanssa. Khloe ei pysty pidättelemään nauruaan kuvatessaan naisten irrottelua ja hauskoja laulusuorituksia videolle.