Murtovarkaus pahasti pieleen – mies heitti rikostoveria kivellä päähän

Ohhoh! · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti usein geenialtaan matalan pään uimareita, ja siksi he tekevät ajoittain hyvinkin typeriä virheitä. Verkossa on nähty monia videoita, joissa murto on jäänyt nolosti pelkäksi yritykseksi suunnitelman epäonnistuttua.

Nyt kaksi murtomiestä on joutunut harvinaiseen tilanteeseen. Valvontakameran videolla nähdään miten kaksi huppupäistä miestä yrittää rikkoa liikkeen ikkunan tiiliskivillä päästäkseen siitä sisään. Ensimmäinen murtovaras heittää kiven onnistuneesti ikkunaan toisen jo valmistautuessa heittoon.

Sitten suunnitelma menee pahasti karille, kun ensimmäinen heittäjä kävelee epähuomiossa suoraan toisen miehen täydellä voimalla heittämän tiiliskiven eteen. Kivi osuu täydellä voimalla häntä päähän, joten mies menettää tajuntansa välittömästi ja kaatuu katuun. Vammojen laatu ei ole tiedossa, mutta ilman vammoja tapauksesta tuskin selvittiin.