Kolme kultaistanoutajaa noutivat suuren kepin yhdessä – mahtavaa tiimityötä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirarodut rakastavat leikkejä, joissa ne saavat noutaa palloa, leluja ja keppejä. Toisinaan hauskoja keppejä löytyy myös lenkkipoluilta, joiden varsilta niitä yritetään kuljettaa kotiin sisätiloihin asti.

Nyt hellyttävällä YouTube-videolla nähdään noutamisen mestarit eli kultaisetnoutajat. Videolla nähdään miten kolme koiraa on lähtenyt uimaan noutaakseen isoa keppiä merestä. Koirat onnistuvat yhteispelillä kuljettamaan kepin suussaan uimalla rantaa kohti.

Videolla nähdään miten kaksi kultaistanoutajaa pitävät isoa keppiä suussaan ja uivat sen kanssa kohti kuvaajaa. Lopulta kolmaskin koira tarttuu keppiin ja auttaa koiratovereitaan kuljettamaan keppiä. Tiimityö näyttää noutovaiheessa saumattomalta, mutta tarina ei kerro joutuivatko koirat lopulta rannalla taistelemaan hauskasta kepistään.