Asianajajan outo piina – joku lähettänyt hänelle jo yli 100 pizzaa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monille ajatus töihin ilmestyvästä ilmaisesta pizzasta kuulostaisi epäilemättä taivaalliselta. Saksalaiselle Guido Grollelle pyytämättä toimitetusta pizzasta on kuitenkin muodostunut painajainen.

Dortmundissa asianajajana työskentelevä Grolle kertoo saaneensa toimistoonsa viimeisten kahden ja puolen viikon aikana yli 100 pizzaa. Ne ovat peräisin lähialueiden ravintoloista. Grolle kuvailee tilannetta tuskalliseksi.

– Se on raivostuttavaan. Voin hädin tuskin tehdä töitä, asianajaja kertoo.

On epäselvää, onko pizzojen taustalla kaunaa kantava entinen asiakas, kilpaileva asianajaja vai virhe tietokonejärjestelmässä. Vice-sivuston mukaan Grolle on tutkinut tietokoneensa virheiden ja haittaohjelmien varalta ja asentanut sähköpostiinsa suodattimen. Pizzojen ilmestyminen toimistoon on silti jatkunut.

Monet paikallisista ravintoloista ovat lopettaneet pizzojen toimittamisen asianajajalle. Valitattavasti Grolle on alkanut viime aikoina saamaan myös ei-toivottua sushia, makkaraa ja kreikkalaista ruokaa.