Curling ja kotisiivous yhdistettiin – lapset näyttävät mallia

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty hauskoja videoita, joissa omistajat leikkivät lemmikkiensä kanssa erikoista curling-leikkiä, jossa he antavat lattialla makaaville lemmikeilleen vauhtia. Lemmikit liukuvat liukkaalla lattialla eteenpäin, minkä jälkeen ne juoksevat innoissaan omistajan luo takaisin.

Nyt videolla näytetään kekseliäs tyyli, jolla vanhemmat ovat saaneet lapsensa pelaamaan curlingia. Lapset olivat innostuneet lajista katsellessaan sitä televisiosta. Äiti oli keksinyt nopeasti, että lapset voivat kokeilla pelaamista heidän olohuoneessaankin.

Äiti antoi lapsilleen mopin ja Roomba-imurin. Kun tytär lähettää imurin eteenpäin, poika alkaa raivoisasti hinkkaamaan lattiaa imurin tieltä mopillaan. Äiti on varmasti tyytyväinen leikin tuottamasta lopputuloksesta.