Fifty Shades of Grey -tähti: ”Näin naisen alusvaatteet riisutaan seksikkäästi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifty Shades of Grey -elokuvasaagasta tuttu näyttelijä Jamie Dornan on pohjoisirlantilainen naimisissa oleva perheenisä. Seksikkään roolinsa myötä hän on kuitenkin monille faneille ensisijaisesti poskia punoittavista elokuvista tuttu Christian Grey.

35-vuotias tähti paljasti Conan O’Brienin vieraana ollessaan, että hänkään ei kuitenkaan heti osannut näytellä kokeneen seksin jumalan rooliaan. Onneksi hän sai kuvausten aikana hyviä vinkkejä muun muassa vastanäyttelijältään Dakota Johnsonilta.

Jamie Dornan näytti Conan O’Brienille miten Dakota opetti häntä riisumaan naisen pikkuhousut seksikkäästi. Sekin on oma taitonsa, joka vaati Dornanilta hieman hiomista. Sen sijaan, että pikkuhousut vedettäisiin nopealla liikkeellä alas, niitä tulee liu’uttaa puolelta toiselle peukaloiden avulla samalla kun niitä vetää kevyesti ja viettelevästi alas päin.