James Corden paljasti piilopaikkansa: ”Synkkä salaisuuteni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fifty Shades -elokuvasarjan miespääosassa nähdään Jamie Dornan, josta onkin muodostunut seksikkäiden elokuvien myötä miljoonien naisten päiväunien kohde. Jamie Dornania luullaan tosielämässäkin Christian Greyksi, jolla on kotonaan oma salainen punainen huone.

Nyt James Corden julkaisi huvittavan Fifty Shades -elokuviin perustuvan parodian, jossa hän näyttelee Jamie Dornanin kanssa. Parodiassa Corden esittelee Dornanille hänen oman salaisuutensa ja päästää miehen hänen salaiseen punaiseen huoneeseensa.

Parodiassa Jamie Dornanin synkkä salaisuus on se, että hän pukeutuu junan kuljettajaksi ja leikkii junien pienoismalleilla ja sähköisillä junaradoilla. Lopulta hän saa Jamie Dornaninkin antautumaan syntiselle mielihyvälle, jota junilla leikkiminen aiheuttaa.