Naiset joivat laihdutusteetä viikon – näin se oikeasti vaikutti

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin ja Jennerin suvun naiset mainostavat innokkaasti erilaisia tuotteita rahaa vastaan omilla Instagram-tileillään. Etenkin Khloe ja Kylie mainostavat puhdistavaa Fit Tea Detox -kuuria, jonka nimeen kumpikin tähti vannoo.

Khloe ja Kylie suosittelevat tuotetta miljoonille seuraajilleen, minkä vuoksi videoblogia pitävä Michelle Khare päätti ystävänsä Ayla Woodruffin kanssa testata tuotetta viikon. Teen tuotelupauksessa teen kerrotaan tehostavan aineenvaihduntaa ja tämän vuoksi omaavan myös laihduttavia vaikutuksia.

Naisten mukaan teen maku oli miellyttävä. Khare epäili mahdollisten laihduttavien vaikutusten johtuvan siitä, että teen juomisesta tuli niin huono olo, että sen jälkeen ei tehnyt mieli syödä mitään muuta. Huonosta olostakaan huolimatta naiset eivät kuitenkaan teen ansiosta laihtuneet viikon aikana. Woodruffin mukaan teen juominen illalla oli mukava rutiini siitä huolimatta, että se ei ollut ratkaisu painonpudotukseen.