Victoria Beckham julkaisi ihastuttavan videon – David lauloi tyttären kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beckhamien perhe on todella läheinen ja heistä jokainen tukee toisiaan todella näkyvästi sosiaalisessa mediassa. Victorialla ja Davidillä on kolme poikaa ja yksi tytär, joka on perheen nuorimmainen.

Nyt 43-vuotias Victoria Beckham kuvasi salaa videolle, miten David kylvetti kuusivuotiasta Harperia. Isä ja tytär näyttivät olevan yhdessä iltatoimilla, jolloin Victoria oli kuullut miten David ja Harper olivat alkaneet laulamaan yhdessä Annie-musikaalista tuttua Tomorrow-kappaletta.

Victoria Beckham julkaisi hänen Instagram-tarinassaan hellyttävän pätkän, jossa kuullaan miten isä ja tytär laulavat reippaasti yhteen ääneen tunnettua laulua. Victorian lisäksi myös muiden sydämet tuntuvat sulaneen tästä näystä, kun rakastava isä pitää pyyhettä käsissään ja laulaa Harperin kanssa kylvettäessään häntä.