Dawson’s Creekin kaunotar Katie Holmes palaa televisioon – kiinnitettiin uuteen rikossarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Katie Holmes nousi kuuluisuuteen 1990-luvun lopun teinisarja Dawson’s Creekin myötä. Nyt näyttelijä on tekemässä paluuta televisioruutuihin. Katie Holmes on kiinnitetty Fox-kanavan toistaiseksi nimettömään rikosdraamaan.

Siinä tähden esittämän FBI-agentti Hazel Otisin elämä mullistuu kesken terroristijahdin, kun julkisuuteen päätynyt suhde työtoverin kanssa pilaa hänen maineensa.

Deadline-sivuston mukaan sarjan ovat luoneet Empire-draamasarjan tuottajat Ilene Chaiken ja Melissa Scrivner Love. Holmes tulee toimimaan myös sarjan vastaavana tuottajan.

Katie Holmes seurustelee nykyään näyttelijä Jamie Foxxin kanssa. Tähti nähtiin valkokankaalla viimeksi Logan Lucky -elokuvassa Adam Driverin, Channing Tatumin ja Daniel Craigin ohella. Hän on mukana myös tulevassa Ocean’s 8 -elokuvassa.