Talent-kaunotar Amanda Holden bikineissä – upea kuva yllätti fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden nähdään aina todella näyttävissä ja vartalonmyötäisissä mekoissa, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

Tällä hetkellä 47-vuotias perheenäiti on lastensa ja miehensä kanssa Dubaissa lomalla. Loman aikana kaunotar on viettänyt paljon aikaa uima-asut yllään makoillen tyttäriensä kanssa rannalla ja nautiskellen myös hotellin uima-allasalueesta.

Seksikäs perheenäiti julkaisi nyt itsestään hänen Instagram-kanavallaan kuvan, joka sai monet epäilemään, että ikääntyykö naisen vartalo lainkaan. Kuvassa Holden istuu uima-altaan vieressä näyttävissä mustissa bikineissä, jotka paljastivat naisen timmin keskivartalon.

#shell #collecting #hrh #beach #family #holiday 📸 by #chris

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback) on