Stara Amanda Holden

Viihdeuutiset

Talent-tuomarikaunotar palasi julkisuuteen – huikea vartalo!

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin. Nyt Amanda on osoittanut olevansa edelleen huippukunnossa.

Tänään Amanda asteli jälleen pitkästä aikaa julkisuuteen, kun hänen tuomaroimansa Britain’s Got Talent -ohjelman tuomaristo esiteltiin birminghamissa. Samalla kaunotar osoitti olevansa yhä huippukunnossa.

Elämä ei ole kohdellut Amanda Holdenia silkkihansikkain. Hän menetti vuonna 2011 syntymättömän lapsensa kohtukuoleman takia. Kaunotar tuli kuitenkin uudelleen raskaaksi ja synnytti Hollie Rose -tyttärensä, mutta kävi itse lähellä kuolemaa keisarinleikkauksessa. Vastoinkäymiset vahvistivat kuitenkin avioliittoa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa.

Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Alexa ja Hollie Rose.

Viihdeuutiset

Amanda Holden oli kuolla synnytyksessä – nyt avioliitto kukoistaa

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin.

Viime aikoina Amandan elämään on mahtunut paljon traagisia käänteitä. Amanda Holden menetti viime vuonna syntymättömän lapsensa kohtukuoleman takia. 40-vuotias kaunotar tuli uudelleen raskaaksi ja synnytti toisen Hollie Rose -tyttärensä, mutta kävi itse lähellä kuolemaa keisarinleikkauksessa. Nyt neitokainen on kertonut traagisten kokemusten voimistaneen naisen avioliittoa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa.

– Rakastan häntä niin paljon. Hän on ollut upea koko tämän koettelemuksen ajan. Aliarvioin hänen voimansa – Chris on tehty teräksestä, ylisti Amanda Holden aviomiestään The Daily Mirror -lehdelle.

Julkkistähti kertoi tajunneensa vasta äskettäin koettelemustensa kauheuden. Nainen kuvaa vaikeita aikoja ”helvetiksi”, josta hän ei olisi selvinnyt ilman hyvän avioliittonsa tuomaa turvaa. Hänen mukaansa hyvistä ajoista osaa nauttia eri tavalla suurten vaikeuksien jälkeen.

Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Alexa ja Hollie Rose.

Viihdeuutiset

Talent-tuomari oli kuolla synnytykseen – taisteli elämästään teho-osastolla

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin. Sittemmin hänen elämäänsä on mahtunut paljon traagisia käänteitä.

Maailman seksikkäimmäksi realitytuomariksi brittilehdissä nimitetty Amanda Holden menetti viime keväänä vielä syntymättömän lapsensa keskenmenossa. Kyseessä oli kohtukuolema, kun raskaus oli edennyt yli 22 raskausviikolle. Sittemmin 40-vuotias kaunotar onnistui hankkiutumaan uudelleen raskaaksi ja lapsi syntyi maanantaina. Synnytyksestä oli kuitenkin tulla äärimmäisen traaginen, sillä Amanda oli menettää henkensä.

The Sun -lehden mukaan Amanda Holden oli kolmen päivän ajan sairaalan teho-osastolla kriittisessä tilassa taistelemassa elämästään. Hollie Rose -tytär syntyi lopulta keisarinleikkauksella. Keskiviikkona Holdenin tila saatiin viimein vakiintumaan ja hänen odotetaan toipuvan täysin.

Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa ja pariskunnalla on pian kuusi vuotta täyttävä Alexa-tytär.