Eva Longoria sädehtii raskaana – hehkuu onnea odottaessaan esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin kaksi vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria on ikuistettu viime syksyn aikana useisiin valokuviin hehkuvan kauniina. 42-vuotias kaunotar vahvisti loppuvuodesta odottavansa ensimmäistä lastaan 49-vuotiaan José Bastonin kanssa.

Poikavauvaa odottava Eva Longoria sädehti nyt kameroiden edessä Los Angelesissa. Näyttelijä osallistui 20. kertaa järjestettävään vuosittaiseen Costume Designers Guild Awards -palkintogaalaan, joka järjestettiin Beverly Hilton -hotellissa.

Nainen nähtiin upeassa vaaleanroosassa satiiniasussa. Mekko oli kauniisti laskeutuvaa materiaalia, joka antoi jo selvästi pyöristyneelle vauvamasulle mukavasti tilaa. Eva Longoria sädehti kameroiden edessä ja tuntui todella hehkuvan odottaessaan esikoistaan.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News