Vanhemmille kerrottiin lapsensa kuolleen – totuus paljastui vuosia myöhemmin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Venäläinen pariskunta oli murheen murtama kuultuaan heidän vastasyntyneen poikansa kuolleen. Vuosia myöhemmin he saivat tietää yllättävällä tavalla lapsen olevan elossa. Tapaus sai alkunsa vuonna 2011, kun Volgogradissa asuvalle pariskunnalle kerrottiin, ettei heidän lapsensa tulisisi elämään paria viikkoa kauempaa.

Vanhemmat allekirjoittivat sopimuksen, jolla lapsi luovutettiin sairaalan huostaan. Vanhemmat tulivat kuitenkin pian katumapäälle. Lastaan noutamaan saapuneilla vanhemmille kuitenkin kerrottiin, että vauva oli jo ehtinyt menehtyä.

Seitsemän vuotta myöhemmin tapahtui kuitenkin ihme. Pariskunta menetti yllättäen tililtään 3.400 euroa ulosottoon. Selvittäessä asian syytä heille kerrottiin sen johtuvan maksamattomista laskuista heidän lastaan hoitavalle orpokodille.

Poika oli siis elossa ja elänyt vanhempien tietämättä seitsemän vuoden ajan orpokodissa. Independent-lehden mukaan sekaannuksen taustalla oli järjestelmävirhe. Pariskunta valitti asiasta tuomioistuimelle, ja lopulta lapsen vanhempainoikeus palautettiin heille.