Mies masturboi merikrottin vatsalla – huonosti kävi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Masturbointi itsessään on harvemmin vaarallista, mutta epätyypillisillä esineillä ja asioilla toteutettuna se voi johtaa sairaalahoitoon. Tämän sai huomata eräs kalaa masturboimiseen käyttänyt japanilaismies.

Anonyyminä pysyttelevä mies kertoi 2chan-sivustolla käsittelevän töissään ruoanlaitossa käytettäviä merikrotti-kaloja. Hän oli päättänyt mielenkiinnosta kokeilla, miltä syvänmerenkalan vatsalla masturbointi tuntuisi.

Masturboija kertoi puhdistaneensa kalan etukäteen suolalla ja etanoolilla. Tämän jälkeen hän oli Metro-lehden mukaan pukenut kalan vatsan käteensä hanskan lailla, ja alkanut masturboimaan.

Merikrottin desinfioinnista huolimatta  mies joutui myöhemmin sairaalaan peniksessä ilmenneen tulehduksen vuoksi. Tulehduksen uskotaan johtuneen loistartunnasta. Takaiskusta huolimatta mies kertoo suunnittelevansa seuraavaksi mustekalalla masturboimista.