Outo näky videolle: Kalkkunat kiertävät puuta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan eläinten käyttäytyminen saa ihmiset hämmentymään. Ihmiset eivät voi olla aina täysin varmoja siitä mitä villieläimet yrttävät käytöksellään viestiä, mutta moni yrittää siitä huolimatta aina tulkita niitä parhaansa mukaan.

Nyt videolla nähdään todella erikoinen tilanne, jossa kolme kalkkunaa kävelevät puun ympärillä. Autossa istunut kuski on päättänyt alkaa kuvaamaan näkyä kamerallaan huomatessaan epätavallisen tilanteen, jossa kalkkunat jostain syystä ovat alkaneet kiertämään puuta aivan toisissaan kiinni.

Trent Thomas -niminen mies oli nähnyt hämmentävän videon ja päättänyt tehdä tilanteesta entistäkin koomisemman. Mies oli päättänyt julkaista videon omalla YouTube-kanavallaan uuden kommenttiraidan kera ja puhua ääneen kolmen kalkkunan ajatukset.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.