Vuoden hauskin video on tässä! Mies luulee housuja paidaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viraalina video, jolla nähdään kahden minuutin ajan housuja väärin pukeva mies. Hauskemman videosta tekee se, että muut taltioinnilla esiintyvät miehet tappelevat täsmälleen samojen housujen takia.

LADbible on julkaissut videon, jolla on kovaäänistä väittelyä juopuneiden miesten kesken. Videon kommentoijien mukaan herroille on tullut riitaa siitä, kuka on varastanut yhden miehen collegehousut. He kiistelevät asiasta samaan aikaan kun yksi kaveriporukan edustajista yrittää pukea housuja päällensä hupparin tavoin.

Kukaan ei näytä huomaavan housujen kanssa puljaavan miehen touhuja. He keksittyvät riitelemiseen. Videolla ei näytetä sitä, ymmärtääkö vaatekappaleen kanssa taisteleva mies erehdystään. Samalla saattaisi ratketa kadonneiden housujen mysteeri.

Lad Trying To Put Trousers On His Head For Two Minutes

This might actually be the best video of the year…show this to somebody 😂😂

Publié par LADbible sur mercredi 21 février 2018