Nainen sai 7-Elevenistä liian kylmän leivän – päätyi lopulta putkaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 19-vuotias Corinthian Jones oli suuttunut 7-Eleven -kioskilla käydessään, koska hänen ostamansa parilassa paistettu leipä oli ollut sisältä kylmä. Nälkäinen asiakas kiukustui myyjän tekemästä virheestä niin paljon, että hän hyökkäsi leivän kanssa kioskin työntekijän päälle.

Harvoinpa poliisit soitetaan paikalle kylmän voileivän takia, mutta nyt sekin on tehty. Lämpimän voileivän kioskista ostanut Corinthian Jones pettyi, kun hänen ruokansa olikin kylmää. Hän meni takaisin kioskille ja pyysi, että joko myyjä lämmittäisi leivän uudelleen tai antaisi hänelle rahat takaisin. Kaksikko joutui sanaharkkaan.

Kun myyjätär vihdoin suostui lämmittämään täytetyn voileivän uudestaan, heitti Jones leivän kioskin työntekijän kasvoja päin. Myyjälle ei tullut kahakassa vammoja, mutta poliisi nouti hänet parempaan talteen ja poliisikuulusteluihin väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Hän sai porttikiellon 7-Eleven kioskeille, The Smoking Gun uutisoi.