Vaasalainen pizzeria suivaantui somessa: ”Paskalle asiakkalle anetaan paska pizza”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuosi sitten kuinka Vaasan Ristinummella sijaitseva Pizzeria ja Pub Teheran ajautui varsinaisen somesotaan asiakkaitaan vastaan. Asiakkaat kritisoivat pizzerian tuotteita ja asiakaspalvelua, ja pizzeria vastasi viesteihin samalla mitalla.

– Mã en vittu vâlità satana tätä puhetta on paska pizza olen sanonut tuhansia kerttoja ettà ei pakko ostaa menkà vittu mualle, somesodan kärjistäneessä pizzeria nimissä kirjoitettiin asiakkaille.

Tuolloin pizzerian omistaja ei suostunut kommentoimaan viestejä Staralle. Nyt sanasota on taas lähtenyt hieman käsistä pizzerian Facebook-profiilissa, jossa pizzerian nimissä on julkaistu poikkeuksellisen rajuja vastauksia asiakkaiden ilkeään palautteeseen.

Pizzeria ja Pub Teheran, Facebook

– Paskalle asiakkalle anetaan paska pizza hahahaha vittu, pizzeria vastasi tänään erääseen palautteeseen.

– Ootko paska? Voi vittu en tienyt, toisessa viestissä kysytään.

Viestit ovat saaneet suuren suosion, sillä pizzerian Facebook-kommentit ovat keränneet nopeasti tykkäyksiä ja muita reaktioita.

Sanasota asiakkaiden kanssa ei ole tuonut ravintolalle ainoastaan negatiivista mainetta, sillä rajun Facebook-viestittelyn perusteella jotkut kommentoineista haluavat käydä kyseisen ravintolan asiakkaana.

– Täytyy käydä testaa tää paikka, vaikuttaa postauksien yms. perusteella niin legendaariselta, eräs kommentoinut kirjoitti.