Kauniit ja rohkeat -tähti pidätettiin – toikkaroi juovuksissa ilman housuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauniit ja rohkeat -televisio-ohjelmassa 21 vuotta Thoren Forresteria näytellyt Winsor Harmon on pidätetty. Mies oli ajanut autoaan alkoholin vaikutuksen alaisena. Hän oli myös käynyt keskellä päivää puistossa virtsalla ilman housuja.

Poliisit pidättivät 54-vuotiaan Winsor Harmonin päihtyneenä Los Angelesin alueella sijaitsevasta San Fernando Valleyn puistosta. Thorne Forresterina suomalaisillekin televisiokatsojille tutuksi tullut mies oli hoiperrellut autostaan tarpeilleen, kun ohikulkijat soittivat poliisit paikalle. Viranomaiset löysivät Harmonin maastoautostaan.

Miehellä ei ollut housuja jalassa. Autossa oli rikki menneitä viinipulloja. Harmon erotettiin suositusta sarjasta yllättäen viime vuonna. RadarOnlinen mukaan Winsor Harmonin elämä on ilmeisesti mennyt hieman matalalentoa vuosia kestäneen päivätyön päättymisen jälkeen.