Kameleontti hyökkäsi – iski omistajaa suoraan silmään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kameleontit ovat näyttäviä liskoja ja tunnettuja niiden kyvystä vaihtaa väriään. Moni uskoo kameleontin muuttavan väriään piiloutuakseen taustaan, mutta kameleontit muuttavat väriä myös omien mielialojensa ja lämpötilojen mukaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään tyttö, joka on kuvannut itsestään ja omasta lemmikkiliskostaan videon. Tyttö pitää kameleonttia kädessään kuvatessaan videota. Kun kameleontti avaa suunsa, nainen ehtiikin jo aavistamaan tulevan hyökkäyksen ja käskee lemmikkiään heti lopettamaan.

Ennen kuin omistaja ehtii väistämään, kameleontti iskee häntä voimakkaasti pitkällä kielellään. Kameleontti osuu terävällä kielen iskullaan tyttöä suoraan silmään, mikä ei takuulla tuntunut kovin miellyttävältä.