Kim Kardashian Vogue-lehden kannessa – upea kuva julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjan myötä kansainväliseksi megatähdeksi noussut Kim Kardashian on nykyään kiireinen bisnesnainen. Kolmen lapsen äiti pallottelee tällä hetkellä vauva-arjen, televisiosarjan kuvausten ja oman kosmetiikka-alan yrityksensä välillä.

Kim Kardashian on lyhyt ja hyvin kurvikas tiimalasivartaloinen nainen, mutta se ei ole estänyt häntä saamasta myös töitä muotilehtien kansikuvamallina. Nyt 37-vuotias Kardashian pääsi jo seitsemättä kertaa Vogue-lehden kanteen.

Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa Voguen kannen kuvauksista. Intian marraskuun Vogue-lehden kanteen päätyyneessä kuvassa kaunottarella on yllään musta upea iltapuku, joka paljastaa naisen rintavaon ja jalat.

I can’t wait for you guys to see this cover shoot! @vogueindia 📷

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on