Jennifer Lawrence rohkeassa iltapuvussa – miesten katseet etsivät jo vilautusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nälkäpeli-elokuvista tuttu näyttelijätär Jennifer Lawrence näyttelee pääosaa uudessa Red Sparrow -nimisessä toimintaelokuvassa. Red Sparrowssa Lawrence esittää seksikkään viettelijättären roolia, mikä on näkynyt myös hänen asuvalinnoissaan elokuvan ensi-illoissa.

27-vuotias Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on kiertänyt Red Sparrow -elokuvan ensi-illoissa eri elokuvateattereissa. Nainen loisti Lontoon ensi-illassa kauniissa kimaltelevassa iltapuvussa, ja nyt hän säväytti seksikkäällä asullaan New Yorkin ensi-illassa.

Mustassa asussa oli pitsinen helma ja tiukka bondage-henkinen yläosa, joka loi asuun vaaran tuntua. Takuulla jokainen mies kiinnitti yläosaan erityistä huomiota mahdollisen vilautuksen vuoksi.

Hollywoodin parhaiten tienaavien naisnäyttelijöiden listalle vuosien ajan noussut tähti on jo pitkään toivonut näyttelijäntyöstä taukoa, jollaisen hän on nyt viimein saamassa. Jennifer Lawrence on kertonut haluavansa tauon aikana keskittyä enemmän aktivismiin ja nuorten osallistamiseen politiikan saralla.

Splash News
Splash News
Splash News