Alicia Vikander paljasti: ”Curling on mielestäni seksikäs laji”

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tomb Raider -peleistä tuttu Lara Croft palaa valkokankaalle tänä keväänä. Tällä kertaa seikkailija-arkeologin roolissa nähdään Oscar-palkittu ruotsalaisnäyttelijä Alicia Vikander. 29-vuotiaan Vikanderin tuli käydä ennen kuvauksia melkoinen kuntokuuri valmistautuessaan rooliin.

Paljon itsekin treenanneena Alicia Vikander osaa arvostaa todella paljon urheilijoita, jotka kilpailevat olympialaisissa. Moni saattaa pitää curlingia tylsänä urheilulajina, mutta Vikanderin mielestä curling on todella seksikästä katseltavaa.

Alicia Vikander kommentoi People-sivuston mukaan, että hän arvostaa todella paljon curlingin pelaajia, jotka saavat vaikean lajin näyttämään niin helpolta. Ruotsalaisen Vikanderin kotimaa hävisi finaaleissa kultamitalin Yhdysvalloille, mutta siitä Vikander ei kuitenkaan ollut katkera.