Nainen myrkytti kaksoisolentonsa juustokakulla – ja varasti identiteetin

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkissa asuvaa naista syytetään vähintäänkin erikoisesta rikoksesta. 42-vuotias Viktoria Nasyrova oli yrittänyt myrkyttää ystävänsä varastaakseen hänen identiteetin. Nasyrova oli leiponut juustokakun 35-vuotiaalle ystävälleen.

Uhrin tietämättä juustokakku oli sisältänyt voimakkaana rauhoittavana lääkkeenä käytettävää fenatsepaamia. Nainen heräsi seuraavana päivänä alusvaatteisillaan, ympärillään fenatsepaamipillereitä. Rikos oli yritetty lavastaa itsemurhaksi. Uhrin passi ja henkilöllisyyskortti olivat kadonneet, kuten myös käteistä sekä koruja.

Nasyrovan epäillään yrittäneen varastaa ystävänsä identiteettiä. Kummallakin naisella on samanlaiset piirteet ja tummat hiukset.

New York Daily News -lehden mukaan Viktoria Nasyrova muutti New Yorkiin Venäjältä vuonna 2014 syytettynä naisen murhasta kotimaassaan. Lisäksi hänen on epäilty huumanneen lukuisia deittisivustoilla tapaamiaan miehiä varastaakseen heiltä rahaa ja muuta omaisuutta.