Yläasteen opettaja pidätettiin – seksisuhde oppilaan kanssa syynä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaisen New Smyrna Beach Middle Schoolin opettajana työskennellyt 26-vuotias Stephanie Peterson on pidätetty. Yläasteella tiedeaineita opettanut nainen oli ollut seksuaalisessa kanssakäymisessa koulun oppilaan, 14-vuotiaan pojan kanssa. Nainen jäi kiinni, kun teini kertoi suhteesta vanhemmilleen.

Naimisissa oleva opettaja on syyllistynyt alaikäiseen sekaantumiseen aloitettuaan salaisen seksisuhteen teini-ikäisen oppilaansa kanssa viime vuoden marraskuussa. Kahdeksannella luokalla ollut poika kertoi, että opettaja haki hänet iltaisin kotoa muutamaksi tunniksi viettämään aikaa kanssaan. Lisäksi hän lähetteli teinipojalle alastonkuvia itsestään ja tarjosi kannabista.

Oppilas kertoi asiasta vanhemmilleen, kun hänen yölliset seikkailunsa alkoivat vaikuttaa koulun arvosanoihin. Nainen oli kieltänyt kertomasta asiasta kenellekään, koska tiesi joutuvansa sen takia pulaan. Volusia County Sheriff’s Officen tutkijat pyytävät oppilaiden vanhempia tiedustelemaan lapsiltaan, onko naisella mahdollisesti ollut enemmänkin suhteita alaikäisten kanssa.

FORMER NEW SMYRNA BEACH MIDDLE SCHOOL TEACHER CHARGED IN SEXUAL RELATIONSHIP WITH 8TH GRADER A former New Smyrna Beach…

Publié par Volusia County Sheriff's Office sur mercredi 28 février 2018