Ilkka: Poliisit-sarjan suosikkipoliisi kuoli Thaimaassa

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomalaisten järjestyspoliisien arkea seuraavaa Poliisit-realitysarjaa on esitetty Suomessa jo kymmenen vuoden ajan. Nyt sarjassa esiintynyt ylikonstaapeli Pasi Kangas on menehtynyt yllättäen Thaimaassa. Suru-uutisesta kertoi Ilkka-lehti.

Poliisit-sarjan ylikonstaapeli Pasi Kangas, Kuva: JIM

Lehdessä julkaistun suruviestin mukaan Pohjanmaan poliisilaitoksella työskennellyt kauhavalainen 48-vuotias Kangas menehtyi 28. helmikuuta äkilliseen sairauskohtaukseen lomamatkallaan.

Nelosella ja Jimillä esitettävä Poliisit-realitysarja täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Ohjelmassa on nähty eri tuotantokausilla yhteensä 86 poliisia 20 eri kaupungista. Ohjelmaformaatti sai aikoinaan alkunsa Yleisradion Poliisi-tv -ohjelmasta, joista se laajennettiin omaksi ohjelmaksi kaupallisille kanaville. Sittemmin ohjelmaformaatti on myyty myös muihin maihin.