Khloe Kardashian paljasti – syö oman istukkansa!

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti ja bisnesnainen Khloe Kardashian odottaa tällä hetkellä esikoistaan koripallotähti Tristan Thompsonin kanssa. Kardashian nauttii raskausajastaan täysin siemauksin ja tuntee olonsa nyt naisellisemmaksi kuin koskaan aikaisemmin.

Khloe Kardashian on tällä hetkellä kahdeksannella kuulla raskaana ja valmistautuu vähitellen lähenevään synnytykseensä. Khloe on tehnyt jo itselleen hänen lääkärinsä kanssa synnytyssuunnitelman, johon kuuluu istukan noutaminen. Khloe aikoo syödä oman istukkansa hänen siskonsa Kim Kardashianin esimerkin mukaan.

Khloe Kardashian on ETonline-sivuston mukaan kertonut aikovansa syödä oman istukkansa. Khloe teettää istukastaan pillereitä samalla tavalla kun Kim teki. Pillerien maun saa itse valita ja istukan pystyy syömään niiden muodossa helposti pieninä päivittäisinä annoksina.