Mies aloitti uskaliaan haasteen – kutsui tuntemattomat naapurit tanssimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaupungeissa kerrostaloasunnoissa naapurit eivät aina tutustu toisiinsa. Osa naapureista voi jäädä jopa kokonaan tuntematta ja osan kanssa jutustelu voi alkaa ja päättyä pelkkään tervehtimiseen. Michael Callaghan päätti tehdä tälle asialle muutoksen.

Michael Callaghan päätti tutustua naapureihinsa tanssin avulla. Mies pyysi naapureita yksi kerrallaan hänen luokseen tanssimaan videolle. Naapurit olivat hieman ihmeissään, koska osa ei ollut edes ikinä törmännyt Callaghaniin rappukäytävässä.

Naapurit suostuivat tanssimaan miehen kuvaamalle videolle melko ennakkoluulottomasti, minkä ansiosta Callaghan sai onnistuneen videon lopputuotoksenaan. Mies haastaakin nyt myös muut mukaan #NeighborDanceChallenge -nimiseen tempaukseen, jossa henkilön tulee kutsua naapurit videolleen tanssimaan.