Pikkutyttö putosi hiihtohissistä – sivulliset ottivat kopin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viisivuotias tyttö lipsahti hiihtohissin istuimelta Big Bear Laken laskettelukeskuksessa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Lapsen hiihdonopettaja sai tytön laskettelutakin hupusta kiinni, ja pieni laskettelija jäi roikkumaan hissin ulkopuolelle.

Sosiaalisessa mediassa olevilla videoilla nähdään, kuinka joukko ihmisiä kerääntyy hissin alapuolelle ottamaan lasta vastaan. Hiihdonopettaja pitää tytöstä kiinni, kunnes hissituolin alapuolelle tuodaan peitto, jonka päälle tyttöä pyydetään pudottautumaan. Lopulta hiihdonopettaja päästää hupusta irti ja ihmiset ottavat hänestä kopin peiton avulla.

Uutisten mukaan lapsi säästyi vakavilta vammoilta. Hiihtokeskus selvittää, kuinka tyttö onnistui lipsahtamaan turvalaidan ulkopuolelle. Tuolihissin kyydissä oli viisivuotiaan tytön ja hiihdonopettajan lisäksi tytön sisko.

Girl dangles from a ski lift, dangerously high off the ground

WATCH: A 5-year-old girl dangles off a ski lift as a crowd forms below her, waiting for her to drop

Publié par CBS News sur mardi 6 mars 2018