Aikuinen nainen! Poista nämä vaatteet kaapista

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Iän myötä naisten tyyli muuttuu usein hieman konservatiivisempaan ja huolitellumpaan suuntaan. Toisinaan näkee teini-ikäisten tavoin pukeutuvia nelikymppisiä, vaikka tässä vaiheessa jokaisen itseään kunnioittavan naisen tulisi osata mukautua oman ikäsitensä kastiin. Aikuismainen tyyli ei kuitenkaan tarkoita tylsää.

Naisten kannattaa siivota vaatekaapistaan pois kaikki vanhat kaason tai morsiusneidon mekot, sillä niitä käytetään uudestaan aniharvoin. Sen sijaan mekon voi myydä eteenpäin seuraaville tarvitseville. Myytäväksi kannattaa panna myös kertaalleen käytetyt naamiaisasut, koska harvoin kukaan pukeutuu samaksi hahmoksi useana vuonna peräkkäin.

Naisten ei myöskään kannata säilytellä epämukavia korkokenkiä kaapissaan, vaikka ne näyttäisivät kuinka upeilta. Myös reikäiset ja kuluneet vaatteet kannattaa joko korjata tai panna kiertoon. Iän myötä osaa myös panostaa paremmin laatuun sekä mukavuuteen, joten pikkuriikkiset narustringit ja kulahtaneet rintaliivit voi heivata kangasjätteisiin ja satsata sen sijaan näyttäviin alusasuihin.

PureWow-sivuston listalle pääsevät myös vanhat legginssit ja liian lyhyet mekot. Miksi säilyttää myöskään vanhoja jakkutakkeja, käyttämättömiä vaatekertoja ja liian matalalla vyötäröllä varustettuja farkkuja?

Harva käyttää myöskään samettisia kotiasuja tai vuosikausia kaapissa pyörineitä ukomailta ostettuja t-paitoja. Mikäli vaatekaapissa on myös tavoitevaatteita hoikempaa vartalonmallia varten, voivat ne ainoastaan muistuttaa vyötärölle kertyneistä kiloista masentavalla tavalla. Heitä pois ja nauti nykyisestä olemuksestasi.

already spring in my closet 💗

A post shared by outfits ✨ interior ✨ feelings (@victoriabelx) on