Ariel Winterin rinnat kuin tarjottimella – iltapuku huutaa vilautusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Modern Family -televisiosarjasta maailmanmaineeseen noussut Ariel Winter viis välittää muiden mielipiteistä. Hän esittelee kurvikasta vartaloaan itsevarmasti paljastavissa vaatteissa, jotka eivät yleensä jätä juuri mitään arvailujen varaan.

Ariel Winter oli Palm Springsissä puhumassa hänen uudesta The Last Movie Star -elokuvastaan. Nainen oli melkoinen näky astellessaan punaiselle matolle hänen poikaystävänsä Levi Maedenin kanssa. Tähdellä oli yllään musta iltapuku, jonka kaula-aukko oli todella näyttävä.

20-vuotias näyttelijä Ariel Winter on viime vuosina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nuori nainen on joutunut todella usein kommentoimaan ja puolustelemaan asuvalintojaan muiden kritisoidessa hänen pukeutumistaan.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News