Jos lehmät osaisivat puhua – tällaista asiaa niillä olisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita huvittavia videoita, joissa taitavat editoijat ovat lisänneet eläimille liikkuvat ihmisten suut ja huulet. Videot on yleensä vielä viimeistelty jollakin hauskalla dialogilla, joka saa eläinten puheen kunnolla heräämään henkiin.

Nyt Markplier-niminen YouTube-käyttäjä on julkaissut huvittavan videon, jossa se on antanut lehmille ihmisten huulet ja suun. Liikkuvat huulet puhuvat kuin lehmien äänellä, mikä koomisten vuorosanojen ansiosta tekee minuutin mittaisesta videosta erityisen hauskan.

Taitavalla Markplierillä on YouTubessa jo huimat 19 miljoonaa seuraajaa. Aiemmin mies huvitti ihmisiä videolla, jossa koirat puhuivat ihmisten suulla. Koiravideo sai aikoinaan yli 30 miljoonaa katselua, minkä vuoksi tästä lehmäversiostakin on odotettavissa varmasti suosittu viraalihitti.