Järkyttävä löytö cashew-pähkinöistä – seassa verinen hammas!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva nainen kertoo kohdanneensa pähkinöiden ystävien painajaisen. Kaupasta ostettujen cashew-pähkinöiden joukosta löytyi ihmisen hammas.

Nickolette Botsford kertoo pureskelleensa pähkinöitä autossaan, kun yksi niistä tuntui oudon kovalta. Nainen kuvitteli kyseessä olleen pilaantunut pähkinä. Pois sylkiessään hän huomasi sen kuitenkin olevan hammas.

– Järkytyin ja aloin itkemään. Oksensin kaksi tai kolme kertaa, Botsford kuvaili WOIO-uustikanavalle.

Sairaalassa hampaan vahvistettiin kuuluneen ihmiselle. Sen pinnalla oli kuivunutta verta, ja Botsfordille tehtiin varmuuden vuoksi verikoe tartunnan varalta. Planters-pähkinöitä valmistava Kraft Foods on sittemmin noutanut hampaan kokeita varten.