Megan Foxin alusvaatekuvat julki – yhä huippuseksikäs kaunotar!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox on ollut viime vuosina harvinainen näky valkokankaalla. Lähinnä Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuviin ja perhe-elämään keskittynyt näyttelijä on tehnyt viime viikkoina paluuta julkisuuteen näyttävänä alusvaatemallina.

Megan Fox on tehnyt yhteistyötä Fredericks of Hollywoodin kanssa, ja on nykyään myös yhtiön pääosakas. Aiemmasta naisen kanssa suunnitelemasta alusvaatekampanjoista on nähty jo useita seksikkäitä kuvia ja videoita. Nyt kaunotar on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan uusia vietteleviä kuvia, joissa nainen poseeraa uudet alusvaatteet yllään.

Megan Fox julkaisi neljä kuvaa, joissa hänellä on hyvin sensuellit pitsialusvaatteet yllään. Kuvissa Megan Fox on pukeutunut mustaan, siniseen ja viininpunaiseen, ja tavallisten kaksiosaisten alusasusettien sijaan naisella on yllä upeita pitsibodyja ja sukkanauhoja.

#happyholidays @fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on

@fredericks_hollywood

A post shared by Megan Fox (@the_native_tiger) on