Nainen löysi Tinderin miehen puhelimesta – yritti murhata samuraimiekalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Maailman vaarallisimpien olentojen joukkoon voidaan lukea naiset, jotka ovat joutuneet äärimmäisen vihan ja katkeruuden valtaan. Yksi heistä on amerikkalainen Emily Javier, joka yritti murhata uskottoman poikaystävänsä.

Kaksi vuotta Alex Lovell -nimisen miehen kanssa elänyt Emily Javier oli kyllästynyt miehensä tyyliin vain istua sohvalla pelaamassa videopelejä. 29-vuotias mies ei tehnyt mitään pariskunnan yhteisen asunnon eteen. Sen sijaan 30-vuotias nainen oli löytänyt miehen puhelimelta Tinder-sovelluksen ja kylpyhuoneen lattiakaivosta vieraita ja punaisia hiuksia, BuzzFeed uutisoi.

Emily Javier päätti tappaa miehensä. Hän osti murhaa varten kaksi veistä ja samuraimiekan. Eräänä yönä mies tuli kotiin luullen tyttöystävänsä olleen muualla. Kun Alex nukahti, hyökkäsi nainen miehen kimppuun ja löi häntä miekalla useita kertoja. Emily Javier tuli kuitenkin pian katumapäälle ja soitti hätänumeroon tekonsa tunnustaen. Alex Lovell taistelee hengestään sairaalassa. Emily Javier odottaa tuomiotaan vankilassa itsemurhayrityksen estävässä vankila-asussa.