Tässä vasta herkku! Gin & Tonic -marmeladi maistuu aidolta drinkiltä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Viljasta ja katajanmarjoista valmistettu gini jalostuu useisiin juomasekoituksiin. Nyt legendaarisen drinkin maku on jalostettu hillopurkin sisälle. Levitettävä Gin & Tonic sopii erinomaisesti kurkkuvoileipien kanssa nautittavaksi.

Firebox-sivusto on julkaissut uutuustuotteen, joka on Gin & Tonic -juoman makuinen hillo. Marmeladimainen tuote soveltuu esimerkiksi biletarjoilussa käytettäväksi, sillä se maistuu alkuperäiseltä drinkiltä. Hillossa ei kuitenkaan ole päihdyttävää vaikutusta. Valitettavasti tuotetta ei saa tilata Suomeen, mutta samanlaista herkkua on mahdollista valmistaa myös itse hyytelöitymisaineen tai hillosokerin avulla levitettävään muotoon keittäen.

Gin & Tonic -juomasekoituksia on valmistettu alunperin lääkinnällisiin tarkoituksiin malarian ehkäisemiseksi. Tällöin giniä lisättiin kitkerään tonic-veteen maun pehmentämiseksi. Brittiläisestä Intiasta kotoisin oleva drinkki on jatkanut suosiotaan, vaikka sen lääkinnällinen käyttö lopetettiin.

Firebox