Sisko kuvasi vauvan kanssa videoblogia – pikkuveli puklasi kuin tilauksesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon huvittavia videoita, joita ihmiset ovat kuvanneet vauvoistaan. Usein videolle tallentuu jotain aivan muuta kuin piti, koska vauvat eivät välttämättä ymmärrä poseerata kameralle juuri niin kuin kuvaaja on suunnitellut.

Viimeksi näimme miten vauva puklasi kesken leikkien isoveljensä suuhun. Tällä kerralla videolla tallentui hauska tilanne, jossa isosisko yritti esitellä nuorta pikkuveljeään videoblogissaan. Ilmeisesti pikkuveli ei ollut kovin kuvauksellisella tuulella koska pikkuinen päätti heti puklata.

Videolla nähdään miten isosisko pitelee vauvaa sylissään ja esittelee hänet kameralle, kunnes vauva alkaa yllättäin puklaamaan maitoa suupielistään. Tyttö alkaa heti hädissään huutamaan äitiään paikalle saadakseen pikkuveljen pois sylistään, koska vauvan oksennus oli ilmeisesti osunut suoraan tytön tavaroiden päälle.